ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΜΕ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟ

HEALTH &

COSMETICS

velonismos adynatisma pireas

 

Το ζήτημα της απώλειας βάρους αποτελεί κύρια ανησυχία πολλών ανθρώπων, καθώς το ιδανικό βάρος συμβάλλει τόσο στη βελτίωση της εμφάνισης όσο και στη βελτίωση σωματικής και ψυχικής υγείας.

 

Εγώ θα σας πω ένα μυστικό. Όλες οι δίαιτες θα λειτουργήσουν αν μειώσετε την πρόσληψη θερμίδων και επιμείνετε σε αυτό! Είναι καθαρά φυσική: το βάρος μας καθορίζεται από την ποσότητα των θερμίδων που λαμβάνουμε μέσα μας από την τροφή  και το ποσό των θερμίδων που δαπανούμε. Για την επίτευξη του ιδανικού λοιπόν βάρους απαιτείται υγιεινή, χαμηλή σε θερμίδες δίαιτα και τακτική άσκηση.

 

Ο βελονισμός είναι μια θεραπεία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί συμπληρωματικά σε ένα άτομο που προσπαθεί να χάσει βάρος βοηθώντας το να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να ακολουθήσει τη δίαιτα με επιτυχία. ‘Eχει συνεπώς επικουρικό ρόλο.

 

Η λογική για την χρήση του βελονισμού για αδυνάτισμα βασίζεται στο ότι η αύξηση του σωματικού βάρους μπορεί να  είναι αποτέλεσμα της διαταραγμένης ροής ενέργειας από και προς το κέντρο ρυθμίσεως του εγκεφάλου που ονομάζεται υποθάλαμος. Ιδιαίτερο ενδιαφέρων παρουσιάζει η ικανότητα του βελονισμού να επηρεάζει τις ορμόνες της Παχυσαρκίας όπως την γκρελίνη την ορμόνη που ελέγχει την όρεξη και την λεπτίνη την ορμόνη του κορεσμού. Ο Βελονισμός αλλάζει το χημικό περιβάλλον (σε σώμα και εγκέφαλο) και επηρεάζει (διαμορφώνει) τη διατροφική μας συμπεριφορά (μειώνει την όρεξη, μειώνει το χρόνο κορεσμού μειώνει τα βουλημικά επεισόδια και αυξάνει το ρυθμό του βασικού μεταβολισμού.

 

Ο βελονισμός για την απώλεια βάρους γίνεται σε σώμα και  αυτί (ωτοβελονισμός).

 

Ειδικές κατασκευασμένες βελόνες μια χρήσεως μπαίνουν σε προκαθορισμένα σημεία του ωτος και του σώματος έτσι ώστε να ελεγχθεί η ομοιόσταση στις ορμόνες που έχουν σχέση με τον έλεγχο βάρους.

 

Κινέζικη Βοτανοθεραπεία και Συμπληρώματα

 

Ένα καλό εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής είναι σημαντικό, διότι ο καθένας έχει διαφορετικό μεταβολισμό και διαφορετικές ανάγκες για θρεπτικά συστατικά. τα συμπληρώματα και τα βότανα περιλαμβάνουν βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά και φαρμακευτικά προϊόντα διατροφής. Αυτά θα στηρίξουν το πρόγραμμα διατροφής και την ισορροπία του σακχάρου στο αίμα για να βοηθήσει  να δώσει το σώμα τη δύναμη, την ενέργεια και την άμυνα που χρειάζεται για να διατηρήσει έναν υγιή τρόπο ζωής.

 

Καλέστε μας τώρα για να συζητήσουμε για το θέμα που σας απασχολεί  και ότι απορίες έχετε.

 

ακολουθηστε μασ στα social media