4 τρόποι να μειωθεί φυσικά ο πόνος στις αρθρώσεις

8 Δεκεμβρίου, 2016 Mingmen 1 comment

 

 

 

 

Μειώστε φυσικά τον πόνο

  1.  Τα πρωτεολυτικά ένζυμα μειώνουν φυσικά τη φλεγμονή. Σε μια πρόσφατη μελέτη , οι αθλητές που υποφέρουν από τραυματισμούς ACL ήταν σε θέση να μειώσουν το χρόνο αποκατάστασης κατά 50% με τη λήψη συμπληρωμάτων πρωτεολυτικών ενζύμων.  Η Βρομελίνη  είναι ένα πρωτεολυτικό ένζυμο που βρίσκεται επίσης στον πυρήνα του ανανά.

 

  1. Αντιφλεγμονώδη βότανα όπως η κουρκούμη, το τζίντζερ και Boswellia είναι πολύ καλά για τη μείωση της φλεγμονής σε όλο το σώμα. Μπορείτε να τα πάρετε ως συμπληρώματα ή να τα Χρησιμοποιήσετε κατά το μαγείρεμα

 

  1. Απαραίτητα Λιπαρά Οξέα όπως ωμέγα-3 λιπαρά βοηθούν στην καταπολέμηση της φλεγμονής στο σώμα σας. Άγριος σολομός, βόειο κρέας που ένα εχει μεγαλώσει κυρίως με χόρτο, καθώς και σπόρους λιναριού, Chia σπόροι, και καρύδια.

 

  1. Οι ηλεκτρολύτες όπως το κάλιο και το νάτριο βοηθούν στην καταπολέμηση της φλεγμονής στο σώμα σας με δύο τρόπους. Το Νάτριο βοηθά να φέρει νερό και θρεπτικές ουσίες στα κύτταρα του σώματός σας. Τα βοηθήματα καλίου βοηθάνε στην απομάκρυνση των αποβλήτων και άλλες τοξίνες από τα κύτταρα του σώματός σας. Χαμηλά επίπεδα καλίου μπορεί να προκαλέσουν πόνο στις αρθρώσεις και οίδημα.

 

‘Ολα τα  παραπάνω έχουν και μόνο πληροφοριακό χαρακτήρα και είναι ανάλογα με την κάθε πάθηση που έχει ο άνθρωπος ξεχωριστά . ο ιατρός σας ειναι αυτός που θα σας κατευθύνει σώστα το τι πρέπει να κάνετε

 

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας πατήστε  ΕΔΩ

1 Comment on “4 τρόποι να μειωθεί φυσικά ο πόνος στις αρθρώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *