Αισθητικός Βελονισμός “Lifting”

14 Μαΐου, 2016 Mingmen No comments exist

 

 

Αισθητικός Βελονισμός Mingmen1

 

 

 

Τι είναι ο Αισθητικός Βελονισμός Lifting;

Ο Αισθητικός Βελονισμός Lifting είναι μια φυσική, ανώδυνη αναίμακτη και πολύ αποτελεσματική μέθοδος αντιγήρανσης. Βασίζεται στις αρχές του Παραδοσιακού Κινέζικου Βελονισμού.

 

 

 

 

 

Είναι γεγονός ότι όλο και περισσότερες μελέτες στον δυτικό ιατρικό κόσμο επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα του βελονισμού σε πολλές παθήσεις και διαταραχές. Τα τελευταία χρόνια όμως, αναδεικνύεται ιδιαίτερα η δράση του και σε υγιή άτομα με στόχο την βελτίωση της εξωτερικής τους εμφάνισης.

 

 

 

Η μείωση του σωματικού βάρους, του τοπικού πάχους, η βελτίωση της όψης της κυτταρίτιδας καθώς επίσης και η βελτίωση της όψης γενικότερα του δέρματος, η εξαφάνιση ή μείωση των ρυτίδων και η ανόρθωση (lifting) των ιστών του προσώπου αποτελούν στόχους του αισθητικού ή κοσμητικού βελονισμού.

 

 

 

Πρόκειται για μία φυσική μέθοδο, με ελάχιστες παρενέργειες, η οποία μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την όψη του δέρματος και να έχει αποτελέσματα που διαρκούν αφού η δράση του δεν αφορά μόνο τις επιφανειακές στοιβάδες αλλά και πιο εν τω βάθει ιστούς όπως είναι οι μύες.

 

 

 

Με την τοποθέτηση ειδικών βελόνων σε συγκεκριμένα σημεία προκαλείται τοπική αύξηση της αιματικής κυκλοφορίας, διέγερση των κυττάρων που παράγουν κολλαγόνο (ινοβλαστών), με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η ποιότητα και ο αριθμός των ινών του κολλαγόνου και της ελαστίνης, κύριων συστατικών του συνδετικού ιστού. Οι βελόνες φτάνουν και στο επίπεδο του μυϊκού ιστού και συνεπώς εκτός από τον αγγειακό, ρυθμίζεται και ο μυϊκός τόνος καθώς επίσης και άλλοι σημαντικοί παράγοντες που έχουν σχέση με την αναπαραγωγική ικανότητα των κυττάρων του δέρματος.

 

 

 

Αισθητικός Βελονισμός Mingmen

 

 

Τι επιτυγχάνουμε με τον Αισθητικό Βελονισμό Lifting ;

 

 

 

 

1.Εξαφάνιση των λεπτών ρυτίδων και μείωση των βαθύτερων
2.Ανόρθωση και σύσφιξη του προσώπου
3.Μείωση των μαύρων κύκλων και του οιδήματος κάτω από τα μάτια
4.Μείωση των δυσχρωμιών και των κηλίδων του δέρματος
5.Σύσφιξη των πόρων
6.Βελτίωση της υφής του δέρματος
7.Λάμψη και αναζωογόνηση του προσώπου
8.Μείωση του διπλοσάγονου
9.Έλεγχο της ακμής

 

 

 

 

Ο βελονισμός ως μέσο ολιστικής αισθητικής προσέγγισης, είναι γνωστός για την σημαντική προσφορά του στη διατήρηση της νεανικότητας, από την Αυτοκράτειρα της Δυναστείας των Song και τις γκέισες του παλατιού, μέχρι τις stars του Hollywood, σήμερα.
Πόσες θεραπείες χρείαζονται;

 

 

 

Η θεραπείες που είναι απαραίτητες να γίνουν είναι 10. Η ασθενής μπορεί να επιλέξει είτε να γίνουν 2 κάθε εβδομάδα για 5 εβδομάδες, είτε να γίνουν 3 κάθε εβδομάδα. Στη συνέχεια πρέπει να γίνεται θεραπεία συντήρησης 1 φορά το μήνα ή μία κάθε σεζόν ανάλογα με την αντίδραση της ασθενούς. Σε δυσκολότερες περιπτώσεις αν για παράδειγμα η ασθενής έχει πιο βαθιές ρυτίδες θα πρεπεί να επαναληφθούν άλλες 10 συνεδρίες. Η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 1 ώρα.

 

 

 

 

Από ποια ηλικία μπορεί να γίνει;

 

 

 

 

Συνήθως τα καλύτερα αποτελέσματα γίνονται εμφανή στην ηλικία των 50. Η καλύτερη όμως ηλικία είναι μεταξύ 25 – 45 ετών. Το νεανικό δέρμα επωφελείται ακόμα περισσότερο με το βελονισμό λίφτινγκ καθώς γίνεται πιο λαμπερό και καθυστερεί η διαδικασία γήρανσης.

 

 

 

 

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

 

Τα αποτελέσματα διαρκούν 3-5 χρόνια μετά από θεραπεία 10 συνεδριών. Χρειάζεται ωστόσο να γίνουν κάποιες θεραπείες συντήρησης μία κάθε σεζόν, ανάλογα με την αντίδραση της ασθενούς.

 

 

 

Γιατί όχι χειρουργική αισθητική και botox;

 

 

Μειονεκτήματα αισθητικής χειρουργικής

 

 

 

 

 • Επιπλοκές που περιλαμβάνουν ουλές, νευρική βλάβη, λοιμώξεις, ασυμετρία, αλλεργικές αντιδράσεις, επιπλοκές από την αναισθησία
 • Μεγάλος χρόνος αποκατάστασης
 • Επώδυνη ανακτηση-χρήση αναλγητικών
 • Πιθανότητες παραμόρφωσης
 • ΚΟΣΤΟΣ 5.000 ΕΥΡΩ

 

 

 

 

 

Μειονεκτήματα Botox

 

 

 

 

 • Δε μπορεί να θεραπεύσει τις ρυτίδες γήρανσης ή τις ρυτίδες που οφείλονται στην έκθεση στον ήλιο Κίνδυνος παράλυσης των μυών του άνω βλεφάρο
 • Δε μπορεί να αυξήσει το άνοιγμα στο τόξο των φρυδιών και των βλεφάρων
 • Εχει προσωρινά αποτελέσματα
 • Τα μακροχρόνια αποτελέσματα του botox δεν είναι ακόμα γνωστά
 • Έχει κόστος τουλάχιστον 300 euro κάθε 3-4 μήνες

 

 

 

 

 

Ο Αισθητικός βελονισμός Lifting

 

 

 

 

 • Δεν έχει επιπλοκές
 • Δεν έχει παρενέργειες
 • Δεν χρειάζεται χρόνος αποκατάστασης
 • Δεν απαιτεί ενέσεις και φάρμακα
 • Μια φυσική διαδικασία βελτιώνεται η εικόνα σας χωρίς καμία παραμόρφωση
 • ΚΟΣΤΟΣ 350-400 ΕΥΡΩ

 

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες η να κλείσετε ραντεβού μαζί μας πατήστε ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *